Vigtigt, åben i et nyt vindue. PDF 

Våbenguide

 

 

Materialer:

 Liggeunderlag til polstring
Kerne (bambuspind eller elektrikkerrør)
Gaffa-tape (sølv og/eller sort)
Dobbelt klæbende tape (tæppe tape)

 Trin 1.

 Tag liggeunderlaget og tegn omridset af dit sværd på stykker. Du skal bruge 3 ens stykker.

 Trin 2.

Klip dit sværd ud langs med omridset. Tag det ene stykke og klip en lang smal firkant ud. Det skal passe til din kerne og det er vigtig at hullet ikke er større end din kerne, for så vil kernen ligge løs og derved bliver dit våben kasseret. Der skal være 5 cm fra spidsen af våbnet ned til hvor kernen starter. (se fig.)

dk

 Trin 3.

dk

 Tag det ene af de hele stykker og dæk stykket helt med dobbelt klæbende tape. Læg stykket med renden nøjagtig oven på. Kernen beklædes med dobbelt klæbende tape og lægges ned i renden. Husk at kernen skal rage et stykke ud for neden af sværdet, til håndtag.
Der lægges nu dobbeltklæbende tape over hele stykket også over hullet hvor kernen sidder. Det sidste stykke liggeunderlag lægges nu ovenpå.

Trin 4.

Nu skal håndtaget laves. Håndtaget beklædes med dobbeltklæbende tape og du snor, den rest liggeunderlag du klippede ud fra det kernen, rundt hele vejen ned af håndtaget. Man må ikke kunne se kernen, når du er færdig.

dk

Trin 5.

Til sidst klæber du gaffa tape på langs med hele sværdet. Gaffa tapen skal overlappe en lille smule, for at klæbe fast. Du må IKKE vikle tapen rundt om sværdet for så bliver det alt for hårdt og så vil det ikke blive godkendt. På håndtaget kan du bruge isolerings tape eller læder. Det skal være et materiale der gør at sværdet ikke glider ud af din hånd.

dk

 Til sidst.

 For at kontrollerer om dit sværd er godt nok og ikke vil kunne skade din modstander, tager du din ene arm og slår på den med sværdet. Det skal være et ordentlig slag, for man slår automatisk til når man er midt i en kamp.

 Hvis du kan mærke kernen gennem dit sværd, så vil dit sværd ikke blive godkendt til vores scenarier. Du skal da prøve at polstre det lidt bedre med endnu mere liggeunderlag.

 

 

 

Fantasiverden © 2005 - 2016 CVR Nr: 29674248