Hvordan bliver jeg medlem

 Hos Trolderod

Er du mellem 7 og 13 år kan du spille hos Trolderod. Trolderods faste medlemsskab koster kr.300,- årlig. Som gæstespiller kommer du bare. Det koster kr. 50,- pr. spillegang. Trolderod spiller hver den første lørdag i måneden.. Tjek altid hjemmesiden for spildatoer, de kan være rykket hvis der er andre arrangementer ude på området

 

Hos Arnstad

Du kan vælge at blive fast medlem hos Arnstad. Det koster 600,00 om året med hovedforfald 1. februar og ved indmeldelse. Du skal betale uanset om du kommer eller ej også selv om vi må aflyse en spilleaften.. Da vi spiller på et kommunalt område kan vi risikere at kommunen må lukke området, hvis vejret gør at det er for farlig at færdes der. Der vil da blive givet besked på hjemmesiden senest kl. 16.15 samme dag. Du kan også komme som gæstespiller, det koster kr. 30,- pr. spillegang.

Du skal være opmærksom på at der ikke er spilaften mellem jul og nytår. I juli måned har vi slået alle onsdage sammen og lavet et sommerscenarie over en weekend i stedet for. Sommerscenarie koster et særskilt beløb selvom at du har betalt kontingent.

Vigtigt: Følg med her på facebook for at se hvornår vi går på juleferie, der er lid forskelligt fra år til år, Der er normalt kun to spilaftner i december. !

Du skal være fyldt 11 år eller gå i fjerde klasse for at kunne blive medlem hos os. Er du yngre skal du have en voksen person med i spillet, som kan tage sig af dig.

Vi skal have tilmeldingsblanketten i underskrevet stand. Er du under 18 år, er det forældre eller værge der skal underskrive. Er du over 18 år skal du selv underskrive. Tilmeldingsblanketten kan du aflevere ude på området til os, eller du kan sende den med posten. Herved binder du dig til at betale kontingent indtil du skriftlig har udmeldt dig af klubben igen. Skal vi sende en rykker koster det kr. 50,- i gebyr.

Når du har tilmeldt dig, vil du, på førstkommende onsdag efter, modtage et medlemskort, som du altid skal have på dig mens du færdes på området. Dette kort skal du også bruge til at scanne dig ind og ud med. På den måde ved vi altid hvor mange og hvem der er på området. På kortet står der også din adgangskode til vores forum og andre personlige ting om dig. Pas derfor godt på kortet, så andre ikke får fat i det.

Du færdes på området og deltager på vores spilleaftener helt på eget ansvar og risiko.

Har du en printer derhjemme, kan du selv printe tilmeldingsblanketten ud, men vi har også nogle liggende ude hos os på vores spilleaftner.

 

 

 

Fantasiverden © 2005 - 2016 CVR Nr: 29674248